De cadeau flessen

Alle flessen zijn ambachtelijk gemaakt met behulp van speciale glasblaas technieken. Hierdoor is iedere fles uniek. De flessen zijn gevuld met een speciaal geselecteerde wijn uit Tokaj: de zoete Tokaji Hárslevelű (ook bekend als Lindenblättriger) uit 2009. De Hárslevelű is een oude Hongaarse druivensoort die vooral geteeld wordt in de Tokaj-hegyalja regio. De wijn die van deze druiven gemaakt wordt heeft een prachtige gouden kleur en een bijzondere geur die volgens sommigen doet denken aan de honing van de lindebloesem of het lelietje van dalen. Het bouquet biedt een exotische geur met een vleugje vanille en perziken. Sommige flessen zijn met bloemen, druiven of andere accessoires versierd. Deze accessoires zijn op hun beurt gevuld met de halfzoete rode cuvee uit Mátraalja uit 2010. De flessen zijn gesloten met een kurk en was.

Voor een aanbod op maat kunnen zakelijke klanten ons bereiken via email of telefoon.


Elegant gevormde fles met een met rode wijn gevulde druiventros binnenin (0.5L)Druiventros op een voet met een kraan (0.5L)Traanvormige fles met bruid en bruidegom binnenin (0.5L)Traanvormige fles met een ooievaar die een baby vasthoudt (0.5L)Traanvormige fles met een zeilboot buitenop (0.5L)Fles in Bordeaux stijl met een gedraaide roos buitenop (0.5L)Druiventros op een voet (0.5L)Artistiek schip op een voet met drie masten (0.5L)Globe met continenten op een houten voet (0.5L)Voetbalvormige fles met een voetbalspeler binnenin (0.75L)Donutvormige fles met een getal in het midden (0.5L)Vat op een houten frame met een kraan (0.5L)Elegante fles met interne hartvorm gevuld met rode wijn (0.5L)Traanvormige fles met een kerstboom binnenin (0.5L)


 

Cylindrische fles op een houten frame met gedraaide druiventrossen binnenin (0.5L)Verschillende figuren op de fles / hier de London tower bridge (0.5L)Andere ontwerpen zijn ook beschikbaar op bestelling. Klik hier voor een overzicht.


Please select your language: